5. september 2020 ob 09:30
12. september 2020 ob 09:30
19. september 2020 ob 00:00
26. september 2020 ob 09:30

BREZPLAČNA ORGANIZIRANA VADBA TRIM-MIX NA PROSTEM

Od meseca avgusta dalje boste vsi, ki si želite preizkusiti organizirano vadbo, a vam vadbeni centri, fitnesi in športne dvorane ne dišijo najbolje, prišli na svoj račun, saj Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota od 29. avgusta dalje organizira brezplačno vadbo na prostem. Vsi privrženci rekreacije kot tudi tisti, ki do sedaj niste bili športno aktivni, ste vabljeni, da vsako soboto ob 9.30 uri zjutraj pridete v Fazanerijo Murska Sobota.

Vadba bo strokovno vodena, potekala bo v naravi z uporabo fiksnih rekvizitov Fazanerije Murska Sobota. Strokovni vaditelji pa bodo poskrbeli, da boste med vadbo na TRIM stezi našli tisto raven intenzivnosti, ki ustreza vašim trenutnim sposobnostim.

Cilj vadbe je z naravnimi oblikami gibanja in krepilnimi vajami z lastno telesno težo izboljšati funkcionalne in telesne sposobnosti udeležencev ter s tem posledično vaše psiho fizično počutje, da boste lahko živeli in delovali na višji ravni. Z uporabo vaj z lastno težo bomo poskrbeli za razvoj moči, gibljivosti, koordinacije in ravnotežja ter obvladovanja in zavedanja lastnega telesa v prostoru. Hkrati pa se boste naužili svežega zraka in se prijetno družili.

Za udeležbo na športno-rekreacijskem programu TRIM-MIX ne potrebujete posebne opreme, niti ne potrebujete posebnega predznanja. Vadba je primerna prav za vsakega, je brezplačna in prilagojena tako začetnikom, kot tudi bolj izkušenim posameznikom. Primerna je za otroke, mladostnike, najstnike, odrasle in starostnike. Pridite s punco, fantom, mamo, očetom ali pokličite prijateljico, ki bi že zdavnaj morala narediti nekaj zase.

Za vse ostalo poskrbimo mi!

Kopališka ulica 45, 9000 Murska Sobota, Slovenija