26. april 2023 ob 19:00

Gledališka predstava: PARTY, SNG DRAMA LJUBLJANA

!OBVESTILO!
Obveščamo vas, da predstavo SNG Drame Ljubljana PARTY, napovedano za sredo, 26. aprila 2023, ob 19.00, zaradi bolezni v ansamblu, odpovedujemo.
O nadomestnem terminu vas bomo obvestili v najkrajšem možnem času.
Vsi, ki ste kupili vstopnice, jih lahko zadržite za nadomestni termin ali pa jih vrnete pri blagajni gledališča (vrnili vam bomo denar).
Hvala za razumevanje.

 

Režija: Ivica Buljan.

Igrajo: Nataša Barbara Gračner, Marko Mandić, Polona Juh, Igor Samobor, Zvezdana Mlakar, Saša Pavlin Stošić, Timon Šturbej.

Party na svojem domu priredi Janet, ki je pravkar dosegla najvišjo točko svoje politične kariere – postala je ministrica za zdravstvo vlade v senci. Z možem znanstvenikom povabita na slavje najožji krog prijateljev. Zgodba, polna duhovitih, inteligentnih, kot blisk hitrih dialogov se dotakne tem, kakršne pričakujemo v krogu izobraženih, razgledanih in elokventnih oseb z artikuliranimi stališči do: politike, krize zdravstvenega sistema, demokracije, feminizma … Zabava kmalu postane napeta, polna razkritij in priznanj, predvsem pa spoznanj o krhkosti na videz še tako trdnih odnosov in zavezništev.

cena vstopnice:

16 evrov – v predprodaji za dijake, študente in upokojence

18 evrov – v predprodaji

22 evrov – na dan dogodka

Vabi Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota.