6. avgust 2020 ob 00:00

Kino pod zvezdami: Medtem ko vas ni bilo

Informacijska točka Europe Direct Pomurje in Mladinski informativni in kulturni klub Murska Sobota na Grajskem dvorišču v Murski Soboti pripravljata brezplačno projekcijo filma Medtem ko vas ni bilo (Sorry we missed you).

Ricky, Abby in njuna otroka živijo v Newcastlu. So ljubeča in povezana družina, a finančno jim ne gre najbolje. Ricky je zamenjal že vrsto slabo plačanih služb, Abby pa predano opravlja delo patronažne sestre. Zavedata se, da kljub trdemu delu nikoli ne bosta imela lastnega doma. Potem pa se Rickyju ponudi izjemna priložnost. Če bi prodal ženin avto in kupil kombi, bi se lahko samozaposlil kot pogodbeni kurir. Nova zaposlitev obeta svobodnejši delovnik in boljši zaslužek, toda …

Režija: Ken Loach
Velika Britanija / Francija / Belgija, 2019, 100 min

Napovednik: https://bit.ly/2YC0l07

V kolikor se nam nameravate pridružiti, vam podajamo nekaj nasvetov/navodil:
1. Vstop je prost do zapolnitve mest. Na dogodku se lahko nahaja največ 50 oseb. Predlagamo vam, da na lokacijo pridete pravočasno.
2. Ob prihodu boste morali vpisati svoje osebne/kontaktne podatke v poseben seznam.
3. Prosimo vas, da se dogodka udeležite le, če ste zdravi, brez znakov in simptomov akutne okužbe dihal (kot so na primer nahod, slabo počutje, bolečine v mišicah, povišana telesna temperatura, kašelj) ali ste bili v zadnjih 14 dneh v kontaktu z osebo z znaki COVID-19.
4. Dosledno upoštevajte navodila NIJZ in organizatorja ter upoštevajte medosebno razdaljo, ki je najmanj 1,5 oz. 2 metra.
5. V primeru slabega vremena se projekcija prestavi na kasnejši termin – za obvestila spremljajte Facebook strani MIKK-a in Europe Direct Pomurje. Obvestilo o morebitni prestavitvi projekcije bomo objavili najkasneje 1 uro pred začetkom.

Namen Filmskega tedna Evrope je približati raznolikost in bogastvo evropskega filma širši javnosti.

Več informacij o Filmskem tednu: https://bit.ly/32LXTrB

Trubarjev drevored 4, Murska Sobota, Slovenija