24. junij 2021 ob 22:00

Koala Voice

Vabljeni na koncert skupine KOALA VOICE, ki bo na Slovenski ulici, v četrtek 24. junija, ob 22. uri.
Skupino bomo v Murski Soboti slišali na predvečer izdaje novega albuma, saj se je skupina v zadnjem letu posvetila snemanju in ustvarjanju njihovega 4. studijskega albuma. Plato, ki jo bomo lahko v celoti slišali 25.junija, so napovedali že z singli Vertigo, Vukovi in Spaghettification.
EKSKLUZIVNO V MURSKI SOBOTI nakup še vročega 4. studijskega albuma!
Koala Voice so Manca Trampuš, Domen Don Holc, Tilen Prašnikar in Miha Prašnikar.
Ta slovenski četverec je s svojo neobremenjenostjo, razbijaško indie punk prezenco polno nalezljivih melodij in zasoljenih kitarskih riffov zelo hitro prirastel k srcu množicam, tako po Sloveniji kot tudi drugje po Evropi.
Po prvencu Kangaroo’s a neighbour(2014), ki ga je nasledil Wolkenfabrik(2017), so leta 2018 izdali digitalni akustični album Koala Voice: Izštekani. Temu je sledil nonšalantni Woo Horsie, kjer so nam Koala Voice postregli z njihovim nesramno popoidnim hitom Ker tu je vse tako lepo.
Njihova muzikalnost in očarljivost jim je pridobila tudi mesto predskupine pred legendarnimi Pixies v ljubljanskih Križankah. Svojo publiko pa so naprej lovili tudi po večjih evropskih festivalih, kot so Liverpool Sound City, Tallinn Music Week, Bush Budapest, Pohoda, Monkey Week, Exit in Inmusic.
Koncert bo v Murski Soboti potekal v sklopu TEDNA DRŽAVNOSTI, ki ga organizira Mestna občina Murska Sobota skupaj z Zavodom za kulturo, turizem in šport Murska Sobota in MIKKom.

Slovenska ulica 41, 9000 Murska Sobota, Slovenija