11. september 2021 ob 20:00

Metal klavnica LV.- Vulvathrone + Mist + Taste of Plague

Sobota, 11. september 2021
Grajsko dvorišče
20.00
Vstopnina 5€
__________
Na Grajsko dvorišče prihaja LV. edicija že tradicionalne Metal klavnice.
?VULVATHRONE
Sprijeni naklepi in nakane o ustanovitvi z vsakovrstnimi perverzijami navdahnjene skupine so bile osrednja tematika prenekaterega z alkoholnimi hlapi prav nemilostno nasičenega večera, v katerih je skupina Vulvathrone s pijansko vehemenco radostno naznanjala dremotni težkokovinarski srednji skorajšnji prihod kultne pornogrinderske razturačine, kot ga Slovenija še ni videla.
V brlogu so se druga za drugo kotile kakofonične cvetke, atonalne viže in nebrzdane orgije, zato se je upa polna skupina godbenikov odpravila na neizmerno utrudljivo in duhamorno pot.
Kot štiriglava pošast so igrali na mnogoterih koncertih in festivalih s skupinami kot so Dying Fetus, Napalm Death, Nile, Incantation, Abrasive, Sanatorium, Lividity itd.
Člani skupine:
Sašo Herman – Vox, Guitar
Jure Lindič – Vox
Simon Škrlec – Drums
Uroš Apat – Bass
_____________
?MIST (doom metal)
Štiri čarovnice in en bradati šaman sestavljajo ljubljansko-postojnsko doom metal zasedbo Mist, ki je luč dneva ugledala leta 2012. Leto kasneje so izdali prve demo posnetke, spomladi 2015 pa EP s štirimi skladbami. Zgledujejo se po bendih, kot so Black Sabbath, Pentagram, Candlemass, Jex Thoth ipd.
Odigrali so čez 100 koncertov doma in v tujini, med drugim so nastopili na festivalih MetalDays, Bloodstock, Hammer Of Doom, Malta Doom Festival…
Junija 2018 so pri nizozemski založbi Soulseller Records izdali svoj prvi dolgometražni album Free me of the sun.
__________
?TASTE OF PLAGUE
Mlad bend iz Maribora v Sloveniji in igrajo mešanico death metala, black metala, slama in deathcore-a.
https://youtu.be/12K2moq7_-U
_______________
* Projekt Alternativna godba je podprt s strani Ministrstva za kulturo RS
**Po odloku Vlade RS se prireditve lahko udeležijo vsi, ki izpolnjujejo PCT pogoj (preboleli, cepljeni ali testirani). Hvala za razumevanje!

Mladinski informativni in kulturni klub Murska Sobota, Trubarjev drevored, Murska Sobota, Slovenija