23. september 2019 ob 14:00

MMC MIKK: Celotedenska delavnica- Adobe Illustrator

Ponedeljek – petek
??.? – ??.?.????
14:00- 17:00
__________________
⬇️?
V Multimedijskem centru MIKK pripravljamo izobraževanje iz osnov grafičnega oblikovanja s programskim orodjem Adobe Illustrator.

Udeleženci se bodo seznanili z osnovnimi operacijami in orodji, z risanjem preprostih oblik, združevanjem, kombiniranjem in spreminjanjem oblik, uvažanjem grafičnih elementov (fotografij, ilustracij, logotipov) ter njihovim sestavljanjem in kombiniranjem, naučili pa se bodo tudi uporabljati barvno paleto, ter vse do priprave designa za tisk.

Delavnico bo vodila oblikovalka Polona Žalig.

* Polona Žalig, ki je leta 2013 diplomirala iz oblikovanja tekstilij in oblačil, na Naravoslovnotehniški fakulteti, v Ljubljani. V času študija je svoje znanje izpopolnjevala na nemši akademiji Hochschule Pforzheim, Fakultät für Gestaltung, po končanem študiju pa se je odločila za samostojno pot in trenutno ustvarja, kot “freelance” ilustratorka in oblikovalka tekstilnih izdelkov pod blagovno znamko Polona Zalig design.
Na svoji poti je sodelovala z različnimii naročniki, med drugim tudi z lokaloma Uno in Fudo, frizerskim salonom A, Murska Sobota, glasbenim duom Kalliope duo, društvom Bumerang Sreče…

➜Za udeležbo na delavnici potrebujete svoj prenosnik ter po možnosti že naloženo testno verzijo programa Adobe Illustrator.

https://www.adobe.com/si/products/illustrator/free-trial-download.html

❗️Delavnica je brezplačna, prijave so obvezne na info@mikk.si

Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo!

Mladinski informativni in kulturni klub Murska Sobota, Trubarjev drevored, Murska Sobota, Slovenija