27. junij 2023 ob 20:30

Soboški dnevi 2023: PROFESOR KUZMAN MLAJŠI, MONOKOMEDIJA

OBVESTILO IMETNIKOM VSTOPNIC!

Današnja predstava Uroša Kuzmana – PROFESOR KUZMAN MLAJŠI – bo na grajskem dvorišču, za zaščito pred dežjem smo postavili šotor.

Vstopnice za monokomedijo Uroša Kuzmana so pošle.

 

20.30 PROFESOR KUZMAN MLAJŠI

monokomedija

Prizorišče: grajsko dvorišče

Ste pripravljeni na najboljše šale na temo šole? Uroš Kuzman gledalce v monokomediji Profesor Kuzman mlajši popelje na ekskurzijo po spominih na »piflanje, plonkanje in špricanje«. Uroš, edini slovenski komik z doktoratom iz matematike, je v teh krohotanja in hihitanja dveh šolskih urah, ki ju je izvedel že 217-krat, tisti profesor, ki smo si ga vsi vedno želeli: sproščen, duhovit in ki ga bolj kot golo predavanje zanima to, da iz nas izvleče največ – smeha. Dolgoletni standapovski komik, izjemno cenjen tako pri kolegih kot občinstvu, je širšo prepoznavnost dosegel z nastopi v oddajah Na žaru z Ladom Bizovičarjem, kjer je pošteno popekel Jana Plestenjaka in – na njegovo izrecno željo – tudi samega predsednika Boruta Pahorja.

Brezplačne vstopnice za predstavo bodo v TIC-u Murska Sobota – Hranilnica prekmurskih dobrot (od 19. junija) ter uro pred predstavo pred vhodom na grajsko dvorišče. Število vstopnic je omejeno.