10. september 2021 ob 11:00

Spoznaj EUROPE DIRECT Pomurje

Že poznate Informacijsko točko EUROPE DIRECT Pomurje?
Pridružite se nam v petek, 10. septembra 2021, in spoznajte, kaj vse ponujamo v lokalnem okolju.
Na ta dan smo namreč pripravili prav poseben program. In sicer: ?
Zgodaj zjutraj vas bo na nebu pričakalo prav posebno presenečenje, ki bo nosilo prav poseben napis. Vsi, ki ga boste opazili, ste vljudno vabljeni, da nam pošljete slike in tako sodelujete v nagradni igri. ??
Od 11. ure naprej boste na svoj račun prišli ljubitelji hamburgerjev, saj v Mursko Soboto prihajajo Lars & Sven Burgers s svojim dobro znanim “Foodtruckom” Ivekom, ki bodo svoje slastne burgerje pekli vse do 20. ure zvečer v Mestnem parku v Murski Soboti❗️??
Vse do večera bo na sporedu tudi dnevno dogajanje z zanimivimi igrami, zato vljudno vabljeni, da se nam pridružite! ??
Za vrhunec večera pa bo poskrbela skupina Kontrabant! Skupina, ki deluje že vse od leta 1994, neguje in združuje kakovostno akustično etno, folk, country in druge zvrsti glasbe v slovenskem, madžarskem, srbohrvaškem, romskem, židovskem in angleškem jeziku ter s pridihom teh tako različnih kultur navdušuje obiskovalce prireditev že vrsto red. Koncert se bo začel ob 20. uri in bo potekal na grajskem dvorišču v Murski Soboti! ??
Pridno nas spremljajte iz dneva v dan, saj bomo vsak dan izdali novo skrivnost in dogodivščino, ki vas pričakuje 10. septembra v Mestnem parku v Murski Soboti! ?
Se vidimo! ?

Mestni park Murska Sobota, Klavniška ulica, Murska Sobota, Slovenija