27. avgust 2022 ob 20:00

Stand up večer: Rok Škrlep & Matic Kokošar

IKK Murska Sobota
sobota, 27. avgust 2022 ob 20h
Grajsko dvorišče
Vstop prost
Stand up večer: Rok Škrlep in Matic Kokošar
Vabljeni na stand up večer z gostoma Rokom Škrlepom in Maticom Kokošarjem. Stand up večer bo potekal na Grajskem dvorišču Gradu Murska Sobota. Vstop je prost za vse obiskovalce.
Rok Škrlep
Rok Škrlep je stand up komik, improvizator, televizijski voditelj in popotnik. Ne nujno v tem vrstnem redu. Prihaja iz novega vala stand up komedije, vendar je kljub svoji mladosti od leta 2013 nanizal že več kot 500 stand up in improvizacijskih nastopov. Njegov humor sega od povsem prikupnih šal do kakšne tudi malo bolj začinjene. Obožuje družbeno kritiko in humor na drugo žogo. V zadnjih letih se posveča tudi glasbeni komediji, glasbene vložke pa
vse raje prakticira tudi na odru. Med drugimi ste ga lahko videli predstavah “Rock’n’roll” ter “Peti element”, v katerih je s Tinom Vodopivcem in Janom Kreuzerjem navduševal po vseh
slovenskih odrih, trenutno pa ga lahko spremljate v svojem popotniškem celovečernem prvencu “Svetovne fore”. Po novem ga lahko vidite tudi na malih zaslonih, kjer se vam z Jušem Milčinskim predstavlja v vlogi voditelja kultnega mladinskega kviza “Male sive celice”.
Matic Kokošar
Matic Kokošar je študent, ki prihaja iz srca Baške Grape. V zadnjem času, ker zaradi Covida ni več toliko nastopov, je odrske deske zamenjal za učiteljski kateder.

Mladinski informativni in kulturni klub Murska Sobota, Trubarjev drevored, Murska Sobota, Slovenija