Vaše mnenje šteje!

V Mestni občini Murska Sobota si prizadevamo, da vključimo občane in ostale obiskovalce našega kraja v odločitve. Tako je na občinski spletni strani povabilo k sodelovanju v PARTICIPATIVNEMU PRORAČUNU.

Zbirajo predloge projektov v višini med 2.000 € in 25.000 € z DDV-jem o porabi proračunskih sredstev Mestne občine Murska Sobota za leto 2023, v skupni višini 100.000 €.Svoj predlog projekta o porabi participativnega proračuna lahko oddate do 9. 12. 2022

Vse oddane projektne predloge bo pregledala komisija, ki bo preverila ali projekt ustreza kriterijem.

VEČ NA LINKU TUKAJ.

______________________

Obenem se v anketi obračamo na vas pri odločitvi lokacije DRSALIŠČA.

Dobrih namenov mestne občine z organizacijo dogajanja v mestnem središču vsi ne sprejemajo z odobravanjem, zato želiJo, da občanke in občani povedo svoje mnenje o lokaciji postavitve drsališča.  Pripravili so anketo, v kateri sta na izbiro lokacija postavitve drsališča na Slovenski ulici ali na Drevoredu Martina Luthra.

ANKETA SE NAHAJA TUKAJ.

______________________

Mnenje občanov in obiskovalcev pa šteje tudi v INTERAKTIVNEM DOŽIVLJAJSKEM PARKU EXPANO.

Regijski promocijski center Expano, je prejemnik certifikata Zeleni ključ. Gre za vodilni standard odličnosti na področju okoljskega in trajnostnega delovanja v turistični industriji. S prejemom tega certifikata se v RPC Expano zavezujejo k okolju prijaznemu delovanju in vpeljevanju trajnostnih praks na različnih področjih.

S pomočjo ankete želijo izvedeti, če obiskovalci opazijo trajnostne in okoljske prakse, ki so jih že vpeljali v naše delovanje, ter tudi kakšne predloge za prihodnost.

ANKETA SE NAHAJA TUKAJ.

 

Murska Sobota, 3.11.2022