Panonska vas – apartmaji in sobe

Tešanovci 11p, Moravske Toplice, Slovenija

Panonska vas – apartmaji in sobe

Dobrih 12 minut vožnje iz mesnega jedra Murske Sobote se nahaja naselje panonskih hiš in vil z umetnim jezerom in številnimi možnstmi za doživetja.

  • Sončni apartma za pet oseb s teraso je odlična rešitev za nekoliko večje družine ali manjšo družbo. Gostom je na voljo skoraj šestdeset kvadratnih metrov notranje površine. V pritličju so kopalnica, kuhinja, dnevni prostor s kavčem (enojno ležišče za peto osebo), posebnost pa galerija z družinsko sobo (zakonska postelja in 2 enojni ležišči) in dodatno kopalnico. Dodatna draž je skoraj dvajset kvadratnih metrov prostrona terasa, primerna za uživanje na prostem. Možnost dodatnega raztegljivega ležišča za 6. osebo.
  • Studio apartma za dve osebi je idealen za pare, ki potrebujejo mirno zavetišče po dnevnih aktivnostih in doživetjih. Nahaja se v pritličju in meri dobrih 22 m2.V sobi z zakonsko posteljo je na voljo tudi mini čajna kuhinjica, predprostor z omaro, ter kopalnica.
  • Soba za 3 osebe v mansardi je odlična rešitev za manjše družine. Velikosti okrog 30 m2 nudi sobo z zakonsko in enojno posteljo, kuhinjsko nišo in jedilno mizo, ter kopalnico.
  • Soba za 3 osebe s teraso je odlična rešitev za manjše družine z majhnimi otroci. Gostu so na dobrih 30 m2 na voljo dnevni prostor z zakonsko posteljo in enojnim ležiščem, možno je tudi dodatno raztegljivo ležišče. V prostoru sta še kuhinja z jedilno mizo in kopalnica, posebno draž pa predstavlja skoraj 20 m2 velika terasa, primerna tako za oddih, z malce domišljije pa tudi za igro.

wifi

dostopno invalidom

hrana

pijača

trgovina

Rezervacija