Panonska vas – Panonska vila

Tešanovci 11p, 9226 Moravske Toplice, Slovenija

Panonska vas – Panonska vila

Dobrih 12 minut vožnje iz mestnega jedra Murske Sobote se nahaja naselje panonskih hiš in vil z umetnim jezerom in številnimi možnostmi za doživetja.

——————————-

Panonska vila je, tako kot celotna Panonska vas, zgrajena po prekmurskem izročilu, iz opeke, z glinenimi ometi. Poseben čar zunanjosti daje streha, krita s trstiko.

Srce Panonske vile je velika, odlično opremljena kuhinja iz masivnega lesa z jedilno mizo za osem oseb. Gostu so na voljo moderni pripomočki, mikrovalovna pečica, pomivalni stroj, steklokeramična plošča, hladilnik z zamrzovalnikom.

 

 

Kuhinja in jedilnica neopazno prehajata v dnevno sobo s kavčem, ki služi tudi kot enojno ležišče za osmo osebo. Iz dnevne sobe je izhod na veliko teraso, od koder se odpira krasen pogled na prostrana rodovitna polja.

Poseben čar Panonske vile je tudi domiselno zasnovana galerija, na kateri so zakonska postelja, ter vhod v kopalnico in manjšo spalnico.

 

 

Pri njih lahko naročite tudi domač prekmurski zajtrk, v okviru katerega boste imeli priložnost preizkusiti izdelke iz lokalnih kmetij v Pomurju. Določene izdelke lahko kupite tudi v njihovi trgovinici.

 

Panonska vas se ponaša z nazivom Slovenia green accommodation. Obenem so prejemniki certifikata EU marjetica – okoljskega znaka za turistične namestitve.

 

 

 

 

 

 

wifi

hrana

pijača

trgovina

Rezervacija