WOOP! MURSKA SOBOTA

Nov prostor za zabavno in aktivno preživljanje prostega časa, v Murski Soboti, je odprl svoja vrata. Na več kot 1.400 m2 so na voljo kar štiri atrakcije za vse starosti in okuse.

WOOP! že dolgo ni več samo trampolin park, saj z zabavnimi aktivnostmi v Ljubljanskem WOOP! Kartingu in WOOP! Areni, zabavo ponuja tudi odraslim, željnim raziskovanja, adrenalina, ekipnega sodelovanja, ter podjetjem, ki krepijo svoje timske vezi. Tudi zabava v Murski Soboti je namenjena vsem generacijam. V prekmurskem WOOP!-u bodo otroke in odrasle zabavale sobe pobega, laser tag, virtualna resničnost in čista novost v Sloveniji, WOOP! IZZIVI.

SOBE POBEGA

Po neverjetnem navdušenju nad WOOP!-ovimi sobami pobega v Ljubljani, smo tri nove, interaktivne sobe pobega pripeljali tudi v Mursko Soboto. Vsaka je obarvana z drugo tematiko za različne želje in okuse. Primerne so tako za otroke od 10 leta starosti, ki imajo radi ugankarske igre, kot za odrasle ljubitelje zabavnih avanturističnih zgodb ali grozljivk. V bitki s časom bodo na preizkušnji njihovi detektivski čuti. Moderne, interaktivne sobe namreč ponujajo različne uganke, s pomočjo katerih obiskovalci rešujejo zabavne misterije posamezne tematike. Na voljo so  Alicina Čudežna dežela, Aladin in skrivnosti arabskih noči, ter Van Helsing in njegov lov za Drakulo.

LASER TAG

WOOP! LASER TAG je skupinska igra z laserji, ki ponuja edinstveno okolje za doživetje pristnega bojnega adrenalina, ekipnega taktiziranja in pustolovskega dogajanja. Gre za strelski, a povsem varen način zabave, ki omogoča, da se tudi otroci od 6 leta dalje pomerijo in preizkusijo v pustolovski misiji.

Igra je primerna za odrasle in otroke, družino in prijatelje, pa tudi za skupine in podjetja, ki želijo energijo v svojih ekipah skozi zabavo dvigniti na višji nivo.

VIRTUALNA RESNIČNOST

WOOP!-ova virtualna resničnost otrokom in odraslim ponuja vklop v novo realnost igranja iger, polno norih dogodivščin, intenzivnih doživetij in nepozabnih izkušenj. Gre za tehnologijo, ki omogoča vedno bolj popolno izkušnjo igre v navidezni resničnosti. VR očala igralce odpeljejo na popotovanje v domišljijski svet in jih postavita v osrčje igre. 36 m2 velik VR poligon omogoča igro za do 6 igralk in igralcev, ki se lahko odločijo za skupinsko raziskovanje novih dimenzij ali tekmovalno borbo posameznika proti posamezniku.

 

WOOP! IZZIVI

WOOP! v Mursko Soboto premierno prinaša tudi popolnoma novo atrakcijo in obliko zabave. WOOP! IZZIVI je nova ekipna igra, ki bo igralce soočila s premikanjem njihovih meja. Gre za skupinsko igro za 2 do 6 oseb, ki člane ekipe sooči z vrsto zabavnih nalog. Pri nekaterih je pomembna njihova športna vzdržljivost, pri drugih logično razmišljanje, pri tretjih njihova spretnost. Atrakcija združuje 20 sob z izzivi, za premagovanje katerih bosta ključna ekipno sodelovanje in dobra komunikacija. Nova zabavna atrakcija je idealna tudi za družinsko zabavo, rojstnodnevne zabave in zabavno tekmovanje sodelavcev v podjetjih, ki želijo ekipe bolj povezati.

 

Delovni čas:

PONEDELJEK: ZAPRTO

TOREK – ČETRTEK: 10:00 – 21:00

PETEK, SOBOTA: 10:00 – 22:00

NEDELJA: 10:00 – 20:00

V primeru praznikov in šolskih počitnic v ponedeljek odprti od 10.00 – 21:00.

WOOP! MURSKA SOBOTA

BTC City Murska Sobota, Nemčavci, Murska Sobota, Slovenija