Doživetja po vaši meri

Dozivetja

Ponujamo vam edinstvena doživetja v Murski Soboti in Pomurju. Morda boste že med našimi pripravljenimi ponudbami našli tisto, ki ste jo želeli, seveda pa vam lahko pripravimo posebno ponudbo po vaših željah. Pri nas lahko rezervirate doživetje tako za skupine, kot tudi za družine, pare ali individualno. Želimo vam, da doživite atrakcije, dediščino, kulinariko in živahen utrip Pomurja!

Doživi Mursko Soboto

post-image

Grajsko doživetje v Murski Soboti

post-image

“TEAM BUILDING” – MOTIVACIJSKA doživetja

post-image

DRUŽINSKA PUSTOLOVŠČINA

Odkrijte zanimivosti, dogodke in kulinariko Murske Sobote v enem ali več dneh. Ponujamo doživetje popolnega občutenja regije v doživljajskem parku Expano, degustacijo domačih dobrot in napitkov, ogled mestnega jedra z lokalnim vodnikom in namestitev.

post-image

Interaktivni doživljajski park EXPANO

post-image

Sproščujoč oddih – dva dni v Murski Soboti

Doživi Pomurje

Pomurje ponuja nešteto navdihujočih doživetij, ki si jih obiskovalci najbolj zapomnijo po gostoljubnih domačinih, okusni lokalni kulinariki in izjemnih vinih ter nepozabnih zgodbah, ki jih spoznajo na poti. Pripravljamo vam turistične pakete atrakcij, dediščine, gastronomije in živahnega utripa po meri, za družine, pare, individualno ali skupine. Vabljeni, pri nas je lepo!

post-image

DOŽIVITE OSRČJE POMURJA NA KOLESU

post-image

Doživite TOP TURISTIČNO PONUDBO POMURJA

post-image

Kulinarično doživetje