ZKTŠ

Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota zagotavlja kontinuirano prisotnost kakovostnih vsebin na področju kulture, turizma in športa ter učinkovitejše organizacije, razvoja in spodbujanje dejavnosti na omenjenih področjih. Zavod skrbi za utrip mesta s festivali, dogodki, sejmi, itd., ekipa uspešno vodi Turistično informacijski center in Mobilnostni center v središču mesta, Hranilnico prekmurskih dobrot – manjšo trgovinico z lokalnimi produkti ter Regijski TIC v Expanu.

Z vodenimi ogledi po mestu ali izleti po Pomurju ekipa zavoda vsakemu ponudi košček nepozabnih spominov. V sodelovanju z Mestno občino Murska Sobota in Razvojnim centrom Murska Sobota aktivno sodeluje pri vzpostavitvi gospodarskega in turističnega vozlišča EXPANO, ki predstavlja enega najpomembnejših projektov za razvojni preboj regije, saj izkazuje sinergije na gospodarskem, družbenem in okoljskem področju in ima pozitivne učinke na vseh omenjenih področjih.

Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota
Ulica Štefana Kovača 30
9000 Murska Sobota
Davčna številka: SI 56481667

T: +386 (0)2 5214 380
M: info@zkts-ms.si

ZKTŠ

VABIMO VAS, DA SI VEČ PODROBNOSTI O DEJAVNOSTIH, KI SE IZVAJAJO V SKLOPU ZAVODA ZA KULTURO, TURIZEM IN ŠPORT MURSKA SOBOTA, OGLEDATE NA SPLETNIH STRANEH POSAMEZNIH ENOT.