5. oktober 2019 ob 20:00

A Blast From The Past- 90’s Trash Party

Sobota, 5. oktober 2019
MIKKov klubski prostor
20.00
Vstopnina: 8€
* Vstopnice so v prodaji v MIKKovi kavarni.
⬇️
……………………….
? 90’S TRASH IS BACK ?

Po šestih nepozabnih božičnih žurih in še ene posebej vroče poletne žurke se barvna 90’s povorka iz Čakovca, ki sliši na ime Blast From The Past pomika preko meje in pristaja v kultnem MIKKu v Murski Soboti!

Pridna ekipa društev Prostor CeZam Čakovec in 3FF vam garantira odlično zabavo in povratek v srečnejše in brezbrižne čase ob nepozabnih melodijah in scenografiji devetdesetih, v zameno od vas pričakuje samo dobro voljo, pozitiven odnos in seveda najbolj nore plesne gibe. ??
Da bi cel žur imel tisti specifičen 90’s štih, vas opozarjamo da je Dress Code OBVEZEN – najdite svoje retro kolekcije, ki nabirajo prah na podstrešjih in kleteh, vskočite v barvne, bleščeče in neokusne kombinacije ter osvojite plesni podij. ?

Na nostalgični izlet vas bo popeljal ? DJ SPETZ ?. Začenjamo z legendarnimi po/rock/dance hiti iz 90-ih in zgodnjih 2000-ih, po ognjemetu one- hit wonderjev bomo okrog polnoči sledila špica večera ob domačih in regionalnih TRASH(ne)uspešnic katerih se še vsi zelo dobro spomnimo iz otroštva. Ob E.T, Minei, Tajči, Senni M in ostalih legendah treša ni ustavljanja, pa bodite pripravljeni na splošni plesni kaos. ?

V Čakovcu vsi vedo, da se na takšen spektakel enostavno ne zamuja, MIKKovi obiskovalci se bodo lahko v to prepričali v soboto, 5. oktobra od 20:00 ure naprej. Trešerice in trešerji, vidimo se! ?
#BlastFromThePast #NajjačiDanUJednomeDanu
——————————————————

Mladinski informativni in kulturni klub Murska Sobota, Trubarjev drevored, Murska Sobota, Slovenija