12. avgust 2020 ob 21:00

Kino pod zvezdami – Moj najboljši profil (Celle que vous croyez)

Informacijska točka Europe Direct Pomurje in Mladinski informativni in kulturni klub Murska Sobota vabita, da se nam ponovno pridružite na filmskem dogodku pod zvezdami, ki bo potekal na Grajskem dvorišču v Murski Soboti.

Film Moj najboljši profil (Celle que vous croyez) prikazuje zgodbo petdesetletne Claire, predavateljice primerjalne književnosti, ki na Facebooku ustvari lažni profil, da bi vohunila za svojim mladim ljubimcem Ludom. Pod lažno identiteto Clare, privlačne štiriindvajsetletnice, se zaplete v pogovor z Ludovim prijateljem Alexom. Mladenič je nad njo povsem očaran in tudi Claire se kmalu do ušes zaljubi vanj. Resnični svet se vse bolj umika, Claire pa postaja ujetnica svoje virtualne osebnosti.

Režija: Safy Nebbou
Francija / Belgija, 2019, 101 min

Napovednik: https://bit.ly/2MVC0No

V kolikor se nam nameravate pridružiti, vam podajamo nekaj nasvetov/navodil:
– Vstop je prost do zapolnitve mest. Na dogodku se lahko nahaja največ 50 oseb. Predlagamo vam, da na lokacijo pridete pravočasno.
– Ob prihodu boste morali vpisati svoje osebne/kontaktne podatke v poseben seznam.
– Prosimo vas, da se dogodka udeležite le, če ste zdravi, brez znakov in simptomov akutne okužbe dihal (kot so na primer nahod, slabo počutje, bolečine v mišicah, povišana telesna temperatura, kašelj) ali ste bili v zadnjih 14 dneh v kontaktu z osebo z znaki COVID-19.
– Dosledno upoštevajte navodila NIJZ in organizatorja ter upoštevajte medosebno razdaljo, ki je najmanj 1,5 oz. 2 metra.
– V primeru slabega vremena se projekcija prestavi na kasnejši termin – za obvestila spremljajte Facebook strani MIKK-a in Europe Direct Pomurje. Obvestilo o morebitni prestavitvi projekcije bomo objavili najkasneje 1 uro pred začetkom.

Namen Filmskega tedna Evrope je približati raznolikost in bogastvo evropskega filma širši javnosti.

Več informacij o Filmskem tednu: https://bit.ly/32LXTrB

Trubarjev drevored 4, Murska Sobota, Slovenija