25. februar 2023 ob 21:00

Metal klavnica LIX.

Sobota, 25.februar 2023
MIKKov klubski prostor
21.00
Vstopnina 5€
________________________
V MIKK prihaja LIX. edicija že tradicionalne Metal klavnice.
???????????????????????????????????? (???????????????????????? ???????????????????? ???????????????????? / ????????)
Indignity sta leta 2014 ustanovila kitarist Miras in bobnar Tarki. Njihov glavni navdih so bile tehnične brutalne skupine, kot so Cytotoxin, Defeated Sanity, Cannibal Corpse, Suffocation, Disgorge itd. Kmalu zatem se skupini pridruži Sesil, bas kitarist. Istega leta se je skupina odločila posneti demo s tremi skladbami ‘Decrepitude’, ki jim bo pomagal najti zadnji manjkajoči del – vokalista. Leta 2015 jih je pot pripeljala do pravega človeka z globokim glasom, s katerim lahko posnema specifično petje metalcev, ki spominja na prašičje kruljenje – Kilasa. Leta 2017 so Indignity po nekaj koncertih, ki so promovirali demo ‘Decrepitude’, posneli svoj prvi album ‘Realm of Dissociation’, poln tehnične brutalnosti. Glasba se je začela razvijati, dodani so bili grind in slam prijemi. Po treh letih je skupino zapustil Kilas, njegovo mesto pa je prevzel Bolo. Leto 2020 je prineslo novo izdajo v obliki split-a “A Cold-Blooded Torture Chamber”. Indignity so imeli čast deliti oder s skupinami, kot so Krisiun, Analepsy, Cytotoxin, Beheaded, Crepitation, Vulvodynia, Korpse, Gutalax, Macabre in drugimi…
…………………………………………………
???????????????????????????????????????? (???????????????? ???????????????????????????? ???????????????????? ???????????????????? / ????????)
Temni melodični death metal kot spomin na 90. leta. Mogočni rifi, zemeljski groovi in bestialni vokali rišejo distopično sliko padca in propada sodobne družbe.
Skupina, ki sta jo leta 2017 ustanovila Andreas Huber in Roman Kolesnik, je dopolnila svojo zasedbo z Michaelom Frickom (Horns of Hattin, ex- Theotoxin) na vokalu, Stello Kussauer (Black Coven, Asagraum live) na kitari in Hannesom Sandrinijem (Obsidian Chamber, Candles and Wraths, Horns of Hattin) na basu. Leta 2018 so Vermocracy začeli nastopati v živo na Dunaju in okolici, med drugim kot podpora Nervcell, Baest in Malevolant Creation ter nastopili na STP Metal Weekend 2019. Oktobra 2020 je na CD-ju in v digitalni obliki izšel album Vermocracy z neverjetno umetnino Armina Stockerja. Po podpisu pogodbe z Black Sunset / MDD Records je skupina leta 2022 posnela svoj drugi album “Age Of Dysphoria” in ga izdala 30. septembra.
www.vermocracy.at
facebook.com/vermocracy
vermocracy.bandcamp.com
https://www.youtube.com/playlist…
…………………………….
???????????????????????????????????????? (???????????????????? ???????????????????? / ????????????)
“Štirje mušketirji z abnormalno veliko levo modo.”
Polni koncert live stream/predstavitev albumskega materiala:
https://www.facebook.com/100076011333874/videos/1001326900524717

Mladinski informativni in kulturni klub Murska Sobota, Trubarjev drevored, Murska Sobota, Slovenija