4. februar 2022 ob 21:00
1. junij 1970 ob 00:00

Metal(netna) klavnica: Carnifliate

Petek, 4. februar 2022
ob 21.00
__________
➤CARNIFLIATE
Skupina je nastala leta 2013, končno podobo pa dobila v začetku leta 2014 in istega leta je sledil prvi koncert v Velenju. Na začetku so se preigravale priredbe skupin kot so Obituary, Decapitaded in Lamb of God, kmalu za tem pa so začeli ustvarjati avtorsko glasbo. Nato je sledilo veliko število koncertov po vsej Sloveniji in tudi sosednjih državah.
Nastopili so tudi na festivalih kot so Kaltenbach Open Air, Live After Death, Vratolom, Breka Fest, Kunigunda in si delili oder z velikimi bendi kot so Suffocatin, Belphegor, Hate, Benighted, Gutalax, Acranius, Analepsy, Within Descruction.
Prvenec Slaughterlust je bil izdan marca leta 2016 in leto kasneje je imel band prvo turnejo (Slaughterlust tour) po Madžarski, Romuniji in Bulgariji, v namen promociji albuma. Nato so imeli še več turnej po sosednjih in vzhodnih državah in bili tudi support večjim bendom. Oktobra 2019 so izdali drugi studijski album Disgusting Festivities, ki z uradnejšim in modernejšim zvokom prikazuje trenutne vizije benda in njegovo prihodnost. Band trenutno dela na 3. studijskem albumu
__________
Pripravite zvočnike, na spletu bo vroče in glasno!!
Spletni prenos koncerta preko MIKKovega Facebooka
* Projekt Alternativna godba je podprt s strani Ministrstva za kulturo RS

Mladinski informativni in kulturni klub Murska Sobota, Trubarjev drevored, Murska Sobota, Slovenija