8. oktober 2021 ob 19:00

NUŠKA DRAŠČEK: RE-BELLE – KONCERT, POSVEČEN EDITH PIAF

Glasbeni abonma in izven.

SPOŠTOVANI ABONENTKE IN ABONENTI GLASBENEGA ABONMAJA,

vsi, ki vam še vedno dolgujemo koncert iz sezone 2019/20, boste lahko prišli na oktobrski ali na katerega od naslednjih koncertov do konca leta z dvigom brezplačne vstopnice. Prosimo, da se z abonmajsko izkaznico oglasite pri blagajni Gledališča Park najkasneje do petka, 1. oktobra 2021. Drugi dosedanji abonenti Glasbenega abonmaja lahko v tem času vstopnice kupite. Po tem datumu bomo vstopnice ponudili vsem drugim obiskovalcem in vam jih ne bomo mogli več zagotoviti.

Zasedba: Nuška Drašček – glas, Jaka Pucihar – klavir, Vid Ušeničnik – tolkala.

Nuška Drašček je ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk, ki občinstvo navdušuje s svojim glasom, odrsko prisotnostjo ter izredno širokim repertoarjem, ki sega vse od opere do jazza, bluesa, popa, gospela, muzikala in šansona.

Pred časom je izdala nov samostojni album – tokrat s francoskimi šansoni, s katerimi je zaslovela Edith Piaf in s katerimi Nuška že nekaj let navdušuje na koncertnih odrih. Naslov “Re-Belle” ima dvojni pomen: na eni strani opisuje Edith Piaf, “upornico”, svobodno žensko, . Po drugi strani pa naslov “Re-Belle” pomeni “ponovno lepa”, s čimer namiguje na ponovno obujene in minimalistične aranžmaje njenih skladb.

Na tokratnem koncertu bomo prisluhnili uspešnicam, kot so Hymne à l’amour, L’accordéoniste, Mon manège a moi, Padam, Mon Dieu in Je ne regrette rien, ter tudi malo manj znanim šansonom, med katerimi so Les amants d’un jour, L’homme à la moto ali Carmen’s story.

Cena vstopnice: 15 evrov – v predprodaji, 18 evrov – na dan predstave.

Nakup vstopnic za neabonente od 2. oktobra.

Vabi Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota

Ulica Štefana Kovača 30, Murska Sobota, Slovenija