15. avgust 2020 ob 10:00

SOBOŠKO POLETJE: BRATA GRIMM: RDEČA KAPICA, KOPRODUKCIJA MESTNEGA GLEDALIŠČA PTUJ, GLEDALIŠČA LABIRINT IN DRUŠTVA LUTKOVNIH USTVARJALCEV

Režija: Saša Jovanović, igra: Tina Oman.

Nekega dne se je Rdeča kapica odpravila na obisk k babici. Ker ni poslušala mame in je zapustila uhojeno pot skozi temačen gozd, je naletela na volka, ki jo je s sladkimi besedami premotil. Najprej je požrl njeno babico, nato pa še njo. Na srečo je mimo babičine hiše prišel lovec. Ju bo lahko rešil? Ena najbolj priljubljenih evropskih pravljic vseh časov uči o tem, da pravica vedno zmaga nad krivico.

 

 

*Organizatorji ugotavljamo, da ob upoštevanju vseh ukrepov NIJZ za preprečevanje širjenja koronavirusa ne moremo več prirejati prireditev za otroke na prostem, zato bodo vse preostale prireditve v okviru Soboškega poletja (lutkovne predstave Muca Copatarica, Rdeča kapica in Palčica ter glasbena prireditev Si vūpaš?) odslej v Gledališče Park.

Ker pa so tudi v gledališču pravila in omejitve, bomo vsako soboto od 9.ure naprej delili brezplačne vstopnice pri blagajni Gledališča Park. Vabljeni!

Kocljeva ulica, Murska Sobota, Slovenija