19. oktober 2023 ob 20:00

STAND UP VEČER: ADMIR BALTIĆ, ALEN BORIŠEK, ALEN MASTNAK, ALJAŽ POREDOŠ, ANDREJ BAJIČ BAKRENI

MIKK Murska Sobota
četrtek, 19. oktober 2023 ob 20h
klubski prostor
Vstopnina: 12 EUR v predprodaji, 15 EUR na dan dogodka

Stand up večer: Admir Baltić, Alen Borišek, Alen Mastnak
Vabljeni na večerno dozo smeha za popestritev turobnih jesenskih dni. Za našo smejalno kondicijo bodo skrbeli Admir Baltić, Alen Borišek in Alen Mastnak.

????️???????????????????? ????????????????????????́ je vrhunski stand up komik, ki od leta 2019 stalno sodeluje pri satirični oddaji Kaj dogaja, na RTVSLO, najprej kot poročevalec s terena Admir Pričko, potem pa kot neutrudni raziskovalec novih besed mag. Baltić. V svetu komedije je prvič odmevno opozoril nase kot hitronogi Žuti, ulični kriminalec na drobno, čigar prigode se čisto po naključju ujemajo s problemi sodobne Slovenije. Kot Žuti v monokomediji Slaba družba unikatno secira šibke točke sodobne Slovenije.
Ljubitelj črnega humorja ????️???????????????? ????????????????????̌???????? meni, da je lepo in veselo smešno že samo po sebi, zato so temne plati življenja tiste, ki potrebujejo pozornost komikov, saj so temne le z ene strani, pravo barvo pokažejo šele, ko jih pogledamo z drugega zornega kota.
????️Alen Mastnak je novi obraz na slovenski stand up sceni. Želel je postati dramski igralec, a ga je življenje pahnilo na oder stand up komedije. V slogu faliranega študenta je tudi delavnice stand up komedije obiskoval kar dvakrat. Po izjavah njegove matere je isti Jurij Zrnec, njegov približek temu pa je, da statira v seriji Ja Chef. Rad se pojavlja v filmih, zaenkrat kratkih. Nazadnje ste ga lahko videli v zmagovalnem filmu Muvita 6×60 z naslovom Kjer se prepirata dva. Njegov obraz krasijo brki, trebuh pa strije.

????️Aljaž Poredoš
Velik ljubitelj nogometa in humorja, še posebej črnega. Nobena tema zanj ni tabu, saj je mnenja, da se lahko iz vsake stvari nasmejimo, ker je življenje že tako ali tako preveč negativno naravnano, iz te negative pa nas lahko spravi le smeh in veliko dobre volje.

????️Andrej Bajič Bakreni
Prvi in hkrati edini cigan, ki se upa šaliti na račun svoje etnične pripadnosti. Z humorjem na račun svoje etnične skupine želi pokazati, da se znajo tudi cigani pošaliti na svoj račun.