MOJ HAB – poenostavite si življenje

V Mestni občini Murska Sobota odslej na voljo aplikacija, ki poskrbi za bolj enostavno upravljanje vašega življenjskega okolja. Aplikacijo, ki jo že lahko naložite na vaš telefon, razvija podjetje Infotim Ržišnik Perc, ki povzema nekaj prednosti za uporabnika: Z opomniki ste obveščeni o vseh pomembnih terminih, kot je termin odvoza odpadkov, plačilo položnice, oddaja stanja vodomera, ipd., obenem pa ne zamudite dogodkov v vaši občini, o katerih vas redno obveščajo s pomočjo aplikacije. Z aplikacijo imate popoln pregled nad stanjem svojih položnic in tako sledite svoji porabi vode. Obenem preko prijave napake lahko upravljalcu aplikacije sporočite vaše želje in potrebe v zvezi s storitvami.

Aplikacijo MojHab si enostavno prenesite iz Trgovine Google play (za uporabnike operacijskega sistema Android) ali »App store« (za uporabnike operacijskega sistema iOS). Registrirajte se v 1 minuti.

Po registraciji povežete vaš naslov s podatki o števcu, ki jih najdete na vaši položnici za komunalne storitve. In tako pričnite upravljati z vašim življenjskim okoljem.

 

Več informacij tudi na 02/521-37-00 ali hello@mojhab.si  Aplikacija je za uporabnike brezplačna.