Na Slovenski ulici nova ulična razstava

Spletni medij Sobotainfo je lani praznoval 20 let. Tako so v središču Murske Sobote na Slovenski ulici na ogled postavili pot, od prvega pomurskega spletnega medija do največje mreže lokalnih spletnih medijev.

Spletni medij Sobotainfo se je rodil in rastel z internetom in spletno infrastrukturo v Murski Soboti. Na svoji dvajsetletni poti smo doživeli številne spremembe, izzive in prelomnice.

 

“V tehnološkem razvoju smo zmeraj prehitevali ne le lokalno, temveč v večini tudi nacionalno konkurenco. Ponosni smo, da je tehnični del Sobotainfo tudi danes plod domačega znanja in razvoja.”

Želja postati eden največjih spletnih medijskih izdajateljev v državi

 

Sobotainfo je danes relevanten slovenski medij. Novinarji na sobotainfo.com objavijo več kot 600 avtorskih objav mesečno. Povzemajo ali objavljajo jih najbolj relevantni nacionalni mediji.

 

“Dnevno nas prebere več kot 30.000 bralcev pretežno iz pomurske regije. Facebook skupnost Sobotainfo šteje več kot 30.000 članov.”

 

Izgradili so vseslovensko mrežo lokalnih spletnih medijev. Vsak izmed njih ima pomembno vlogo v svoji lokalni skupnosti.

V prihajajočih letih želijo utrditi status največje mreže regionalnih spletnih medijev in postati eden največjih spletnih medijskih izdajateljev v državi.

 

 

Vabljeni na Slovensko ulico, na ogled razstave 20 let Sobotainfo.