Edinstvena Slovenija – moderiran pogovor s ponudniki doživetij in predstavitev poziva edinstvenih doživetij Slovenije za leto 2023

Slovenska turistična organizacija vas v okviru spremljevalnega programa sejma Alpe Adria v četrtek, 16. februarja, ob 10.15 uri vabi na strokovni dogodek Edinstvena Slovenija. Vabljeni k prijavi.

Pred nami je 33. sejem Alpe – Adria , osrednji turistični sejem v Sloveniji, na katerem se tradicionalno predstavlja Slovenska turistična organizacija na osrednjem razstavnem prostoru. V sodelovanju z destinacijami in turističnimi ponudniki na razstavnem prostoru I feel Slovenia izpostavljamo edinstvena doživetja Slovenije, ki nosijo znak Slovenia Unique Experiences (SUE).

V okviru spremljevalnega programa sejma Alpe Adria vabljeni v četrtek, 16. februarja, ob 10.15 uri na strokovni dogodek Edinstvena Slovenija.

Prepustite se čuječemu uvodu po konceptu Intiniti ter spoznajte, kaj je tisto, kar naredi neko doživetje 5-zvezdično, edinstveno ter kako ga prodati. Prisluhnite zgodbam doživetij iz SUE zbirke skozi moderiran pogovor s ponudniki doživetij. Zaključili bomo z Zeliščno čarovnijo.

Program:

10.15-10.25: Čuječi uvod po konceptu Intiniti doživetij, Urška Merljak, inovatorka, univ. dipl. pravnica, celostna terapevtka in strokovnjakinja s področja čuječnosti, nas bo preko skrbno izbranih vaj, glasbe in literature, ki so del edinstvenega Intiniti Wine Bliss doživetja, spodbudila k večji navzočnosti na dogodku.

10.25-10.50: Trženje edinstvenih doživetij, Nik Prodan, vodja trženja v turistični agenciji Btravel d.o.o. nam bo predstavil pot do edinstvenega 5-zvedzičnega doživetja.

10:50-11.20: Moderiran pogovor s ponudniki doživetij iz zbirke SUE

Sogovorniki bodo:

  • Alenka Kikec, direktorica Zavoda za turizem Šaleške doline in predstavnica treh SUE doživetij – Velenje Underground, Skrivnosti potopljenih vasi in Polet v usnjarno Evrope;
  • Urška Merljak, ustanoviteljica koncepta Intiniti in izvajalka Intiniti Wine/Olive/Honey Bliss in drugih doživetij;
  • Gorazd Kocbek, Oljarna Kocbek – zgodba družinske oljarne z dolgoletno tradicijo »Od buče do olja«;
  • Maja Žerovnik, Babave d.o.o. – zeliščarka in izvajalka dveh doživetij, Savinjski duhovni umik in Zeliščna čarovnija;
  • Nik Prodan, BTravel d.o.o., ponudnik doživetja Začutite Veliko Planino in
  • Marjana Grčman, urednica turistične oddaje Na lepše in moderatorka pogovora.

11.20-11.40: Predstavitev poziva edinstvenih doživetij Slovenije in novosti za leto 2023, Morana Polovič, projektni vodja na STO

11.40-12.00: Zeliščna čarovnija (druženje in pogostitev), Maja Žerovnik & Amanda Kladnik.

 

Dogodek se bo snemal in bo kasneje na voljo na spletni strani. Zaradi lažje organizacije prosimo, da udeležbo na strokovnem dogodku Edinstvena Slovenija potrdite do ponedeljka, 13. februarja, do 13. ure, na elektronski naslov: unique@slovenia.info.