Pomurje, raj za kolesarje

Naj ste o Pomurju slišali že veliko ali pa o njem ne veste skoraj nič, med kolesarjenjem po tej obmurski pokrajini boste korak za korakom odkrivali bogato zgodovino regije, njeno kulturo, naravo in ljudi.

Vabimo vas, da se tudi sami podate na kolesarsko raziskovanje čarnega pomurskega sveta. Zapeljite so po cestah Goričkega, ki so kot pravšnje za kolesarsko raziskovanje skritih podeželskih in kulturnih biserov Prekmurja, raziskujte svet ob Muri, ali pa se okrepčajte v enem od premnogih vinotočev.

Zapeljite se na eni od premnogih označenih kolesarskih poteh, ki jih najdete tudi na kolesarskih zemljevidih, ki jih prejmete v našem TIC-u na Slovenski ulici 41 in se prepustite melodiji pomurske krajine.

 

In če svojega kolesa nimate, vam Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota nudi 40 koles, različnih velikosti in z otroškimi sedeži, v kolikor je to potrebno. Ustavite se v Regijskem TICu v Expanu ali v centru mesta, na Slovenski ulici 41, v Hranilnici prekmurskih dobrot in si sposodite kolo za odkrivanje lepot: od mestnega vrveža do lepot Goričkega.