Meet Meat & Eat akademija pridobila znak Slovenia Unique Experiences

MEET MEAT EAT ACADEMY MASTER v nabor doživetij, ki nosijo znak Slovenia Unique Experiences.

Za dober steak si je treba vzeti čas. V družbi izkušenega chefa priznane prekmurske šunkarne Kodila boste spoznali skrivnosti priprave okusnih steakov od procesa zorenja mesa do peke na odprtem ognjišču. Postanite mojster ali mojstrica v pripravi steakov in skupaj s hišnim chefom ustvarite gurmansko pojedino, pri kateri bo vsak grižljaj nepozabno doživetje.

 

In kako poteka  butično 5-zvezdično doživetje?

 

Priprava steakov se začne pri izbiri mesa. Hišni kuharski mojstri vam bodo na terasi priznane prekmurske šunkarne najprej razložili, kako poteka suho zorenje govejih kosov mesa, ki prihajajo iz njihove zorilnice. Spoznali boste tudi avtohtone pasme mesa krškopoljca in mangalice. Po tem, ko boste izvedeli vse o načinu zorenja, se boste tudi sami preizkusili v peki steakov na odprtem ognjišču pod budnim očesom kuharskega chefa. Imate raje zelenjavo? Brez skrbi! Ustvarjali boste lahko tudi brezmesne jedi iz domače zelenjave ekološke pridelave. Ko bodo vaše mojstrovine pripravljene, boste sedli za mizo in se prepustili gurmanskim užitkom.

Več o samem znaku Slovenia Unique Experiences in doživetju v šunkarni Kodila: https://www.slovenia.info/sl/edinstvena-dozivetja-slovenije/meet-meat-eat

S pomočjo hišnih kuharskih mojstrov priznane prekmurske šunkarne, Daniela Sukiča in Boštjana Lačna, postanite poznavalec zorjenega mesa in mojster priprave steakov na žaru. Rezervirajte doživetje.

Murska Sobota, 7.12.2021